Aleargă în #TeamMotivation

Home / Aleargă în #TeamMotivation

O viață nouă!

Participăm la evenimente sportive la care arătăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și strângem fonduri pentru susținerea programelor de viață independentă care ajută la dezvoltarea acestor abilități la cei care au ajuns de curând să se deplaseze în scaun rulant.

#TeamMotivation include alergători în scaune rulante, persoane active și independente care încurajează reluarea mobilității în scaun rulant și depășirea propriilor limite.

Semimaratonul Galați, 27 mai 2018
Mot

La finalul lunii Mai #TeamMotivation participă pentru a doua oară la unul dintre cele mai importante evenimente de fundraising ale primăverii, în orașul Galați. Traseul este flancat pe o parte de faleza Dunării, și pe cealaltă de munții Măcin, având  un nivel de dificultate mediu spre dificil, din cauza diferențelor de altitudine de pe lungimea sa. Dacă acceptați provocarea, puteți să vă alăturați #TeamMotivation printr-un e-mail la comunicare@motivation.ro sau să faceți o donație aici.

Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, 15 aprilie 2018

Luna Aprilie a adus cu ea primul maraton din 2018 la care a participat #TeamMotivation. Echipa formată din 27 de alergători, printre care 13 utilizatori de scaune rulante, a participat la cursele de 5 km, 10 km și 21 km și a reusiț să strângă, din donații, peste 8400 de lei. Banii vor contribui la organizarea unei tabere de recuperare activă pentru 3 utilizatori recenți de scaune rulante, astfel încât să primească și ei șansa la o viață activă și independentă.

Maratonul Internațional Raiffeisen Bank București 14 – 15 octombrie 2017

2017 este anul în care a luat ființă #TeamMotivation. În echipă s-au înscris 75 de alergători, printre care și persoane în scaun rulant. Pentru că alergarea poate fi făcută de plăcere și cu un scop caritabil, la linia de start au fost aliniate două proiecte: ”Recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant” și ”Impact pentru tinerii cu dizabilități dezinstituționalizați”. 471 de persoane au rezonat cu cauzele Motivation și au susținut, printr-o donație pe platforma Galantom, unul dintre cei 75 de ambasadori Motivation.

Dacă doriți să faceți parte din #TeamMotivation ne puteți scrie pe comunicare@motivation.ro

Puteți susține #TeamMotivation cu o donație la link-ul din dreptul fiecărui eveniment sportiv actual.

Share this
 
Show Buttons
Hide Buttons