Prietenii de la vegis.ro se alătură proiectului Fondul Scaunelor Rulante

Prietenii de la vegis.ro se alătură proiectului Fondul Scaunelor Rulante

Liberi în mișcare” este programul prin care vegis.ro se alătură proiectului “Fondul Scaunelor Rulante” demarat de Fundația Motivation România. În perioada septembrie-decembrie 2019, cei care fac cumpărături online pe vegis.ro pot să direcționeze sume începând cu 3 lei pentru Fondul Scaunelor Rulante, înainte de a trimite comanda.

Toate sumele strânse vor fi direcționate către Fundația Motivation România și vor fi folosite pentru recondiționarea și transportul de scaune rulante potrivite pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Acestea vor fi donate pe baza nevoii identificate ca urmare a evaluărilor făcute de echipele regionale Motivation.

Proiectul Fondul Scaunelor Rulante permite donarea în fiecare an a peste 1.000 de scaune rulante persoanelor cu dizabilități locomotorii din întreaga țară. Fiecare donație contribuie la creșterea numărului celor cu dizabilități care primesc scaune rulante potrivite nevoilor lor.

Un scaun rulant potrivit înseamnă o șansă la libertate de mișcare și o viață activă pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Fiecare 100 de euro din Fondul Scaunelor Rulante ne ajută să schimbăm o viață în bine!

Mai multe informații despre inițiativă au fost publicate pe site-ul vegis.ro.

Despre vegis.ro

Vegis este liderul de piață în comercializarea produselor organice și naturale din România. Misiunea Vegis este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor bio, naturale și suplimente nutritive livrate rapid atât în România, cât și în Uniunea Europeană. Prin acțiuni de educare și informări cu privire la noutățile din domeniu, Vegis susține o alimentație din surse sustenabile, etice atât față de oameni, cât și față de mediu și animale.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button