Primăvara începe cu sport

Energie la început de primăvară

În prima lună de primăvară, echipele noastre au făcut continuat să facă demonstrații de baschet în scaun rulant. Jucătorii noștri s-au antrenat în fiecare săptămână pentru a reuși să dribleze, să manevreze scaunul rulant și să plănuiască aruncări reușite la panou, toate în același timp.

Sportivii Motivation ne-au reprezentat și la All Star Game Craiova, pe 18 martie, la invitația Federației Române de baschet, prin echipa Ilfov. Deși obișnuit cu aruncările de trei puncte, publicul a fost impresionat să descopere un alt tip de baschet.

Pe 27 martie, echipa Prahova a susținut  o demonstrație de baschet la Liceul Sportiv din Brașov, iar pe 28 martie, sportivii noștri de la Sibiu au fost aplaudați de public în Sala Transilvania, după jocul din pauza meciului CSU Sibiu – BC Mureș. În aceeași zi, sportivii echipei Timiș au jucat baschet în scaun rulant la Școala de Arte și Meserii Gheorghe Atanasiu din Timișoara.

Și în aprilie se anunță evenimente importante. Pe 6 aprilie are loc Cupa Motivation, competiție a echipelor noastre din Ilfov, Neamț și Prahova. Meciurile se vor ține la Sala Polivalentă Piatra Neamț.

 

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button