Schimbăm vieți!

header_norv

Scopul vieții e dezvoltarea sinelui (Oscar Wilde) și toți cei care continuă să învețe rămân tineri (Henry Ford). În spiritul acestor idei, 35 de persoane utilizatoare de scaun rulant participă în această perioadă la sesiuni de motivare și dezvoltare personală organizate de Fundația Motivation România.

Sesiunile își propun să contribuie la creșterea încrederii în sine a participanților prin identificarea punctelor tari si a resurselor de adaptare la situații mai dificile din viața lor. De asemenea, ne dorim ca oamenii să reușească să înțeleagă mai ușor reacțiile celor din jur și să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare.

Mi-a plăcut că s-a desfășurat într-un mod activ și printr-o comunicare relaxată. Da, m-a ajutat să am o abordare mai bună asupra lucrurilor și îmi doresc să se realizeze cât mai multe proiecte în genul acestuia a spus unul dintre participanţi la sfârşitul programului. Un alt participant a spus că acest curs prezintă foarte bine etapele de identificare ale unei probleme și găsirea unei soluții pentru rezolvarea acesteia. Extinderea zonei de confort este un aspect foarte important discutat în cadrul sesiunii. Mi-aș fi dorit ca programul să fie mai lung pentru a putea urmări stabilirea obiectivelor și atingerea acestora.

1 2

4 Untitled

Activitatea are loc în cadrul proiectului ACCES la Educație, Servicii și Comunitate pentru copiii și adulții în scaune rulante, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informații privind proiectul mai sus menționat, persoana de contact este Iuliana Eftimie, asistent social (tel. 0728176179, i.eftimie@motivation.ro). Pentru informații oficiale despre granturile SEE 2009-2014 accesați www.eeagrants.org sau www.fondong.fdsc.ro.

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Programele Fundației Motivation sunt create pentru a crește calitatea vieții beneficiarilor săi și pentru a asigura prezența lor activă în societate cu accent pe integrarea socială, educațională și profesională. Serviciile pe care le oferă acoperă o gama largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 14.500 de persoane cu dizabilități din România. Mai multe informații pe www.motivation.ro.

 

footer_norv

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button