Motivation SRL există din anul 2001 și este furnizor de echipamente de mobilitate personalizate și dispozitive urinare pentru incontinență urinară. Din 2007, întreprinderea socială este autorizată de Registrul Auto Român să facă adaptări auto pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Din 2016 oferim cursuri acreditate specialiștilor din domeniul dizabilității. Veniturile generate de Motivation SRL susțin programele derulate de Fundația Motivation România.

Alte afaceri sociale testate de noi:

  • Clinica de Recuperare Medicală Motivation (2011 – 2017), care a oferit consultații și tratament medical de kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, nutriție și termoterapie în regim ambulator pentru clienți din București și Ilfov.
  • Sprijinirea structurilor de economie socială din cadrul unor asociații partenere din Brașov, Buzău, Cluj, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Timișoara (2014 – 2017). Acestea au oferit servicii de transport adaptat pentru persoane cu mobilitate redusă, reparații și adaptări de biciclete sau echipamente de mobilitate și intermediere de produse și servicii pentru companii. Veniturile generate de SES-uri au fost reinvestite în activități dedicate persoanelor cu dizabilități. Mai multe informații despre acest proiect puteți citi aici.
Share this