Courses

Home / Courses

Cursurile de instruire privind Clasificarea Internațională a Funcționării, Dizabilității și Sănătății (CIF) se adreseaza profesioniștilor din România, care lucrează în sfera serviciilor pentru persoane cu dizabilități. Cursul prezintă conceptele de bază ale CIF și prezintămodalităţi de a folosi CIF în realizarea şi documentarea intervenţiilor dedicate persoanelor cu dizabilităţi.

Aceste cursuri promovează exemple de bună practică și îmbunătățesc serviciile disponibile utilizatorilor de scaune rulante din România, cât mai aproape de localitățile în care trăiesc.
Cursurile de instruire privind furnizarea serviciilor de scaune rulante au la bază pachetele de instruire ale Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

Cursurile privind utilizarea Clasificării Internaționale a Funcționării, Dizabilității și Sănătății (CIF, un instrument al OMS) sprijină pofesioniștii să lucreze în echipe și să adopte principiile centrate pe abilități. Cursurile schimbă abordarea curentă – predominant medicală – a dizabilității și promovează un limbaj comun între specialiști.

Call Now Button
Show Buttons
Hide Buttons