Testimoniale

Home / Testimoniale

Ancuța susține campania #PEBUNE?

Ancuța este în scaunul rulant pentru că în urmă cu 7 ani, în urma prăbușirii unui perete vechi de la o casă, a avut o leziune medulară, bazinul strivit și un picior rupt. Timp de 2 ani a stat la pat, însă apoi a cunoscut Fundația Motivation România și a văzut câte lucruri se pot face din scaunul rulant.
Tot atunci și-a descoperit și pasiunea pentru sport. Ancuța este o fire competitivă și participă la multe competiții sportive pentru persoane cu dizabilități.
Anul acesta a câștigat proba feminină la 21 km în cadrul Raiffeisen Bank Bucharest Marathon (14 – 15 octombrie).
Acum, Ancuța este instructor de viață independentă la Motivation și ajută ea însăși noii utilizatori de scaun rulant să depășească barierele minții, să redevină activi și independenți.

Tudor susține campania #PEBUNE?

Tudor este pasionat de sport. A jucat rugby înainte de a deveni utilizator de scaun rulant, iar acum este pasionat de tenis. În plus, joacă baschet cu plăcere, iar la proba de alergare de 10 km de la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon a obținut primul loc.
Tudor are permis auto pentru mai multe categorii de vehicule, iar în prezent conduce o mașină adaptată. E o persoană activă, așa că face tot felul de lucruri: merge la cumpărături, la antrenamente, la sală, iese în oraș cu prietenii. De multe ori, găsește locul de parcare dedicat persoanelor cu dizabilități ocupat. De fiecare dată când are ocazia, le explică șoferilor neatenți motivele pentru care e important să lase locul pentru persoane cu dizabilități liber.

Share this
 
Show Buttons
Hide Buttons