marius

Marius locuiește în mediul rural, într-un sat din județul Dolj. Echipa noastră l-a întâlnit pentru prima dată în aprilie 2015. Atunci, colegii noștri i-au oferit un scaun rulant și instruire, pentru ca Marius să poată să se miște în voie. Din păcate, în scurt timp, scaunul rulant s-a stricat, din cauza denivelărilor și gropilor peste care trebuie să treacă zilnic pentru a putea ieși din casă, pentru a se plimba, pentru a ajunge la rudele sale sau la prieteni, în vizită. De aceea, echipa noastră i-a oferit un nou scaun rulant, sub formă de donație  în februarie 2016, pentru a înlocui echipamentul stricat. La scurt timp după aceea, Marius a participat la o tabără sportivă organizată de Motivation. Acest lucru i-a dat mai multă încredere în forțele proprii și l-a ajutat să fie mai independent.

La fel ca Marius, mulți tineri și adulți cu dizabilități locomotori din România au acces limitat la scaune rulante, prescrise și adaptate conform nevoilor lor.

Pentru ei, Fundatia Motivation România a creat Fondul Scaunelor Rulante. Banii primiți în acest fond de la donatori individuali sau sponsori ne ajută să donăm scaune rulante corespunzătoare celor care nu se încadrează in condițiile stabilite pentru a obține un scaun decontat de Casa de Asigurări de Sănătate, sau care au nevoie de un echipament de mobilitate mai complex.

Puteți contribui la furnizarea unui scaun rulant potrivit unui copil sau adult cu dizabilități contribuind la Fondul Scaunelor Rulante prin PayPal , donând direct pe site sau în contul de mai jos.

Cont LEI: RO 98 RNCB 0071 0114 2739 0030
Cont EURO: RO 13 RNCB 0071 0114 2739 0008
Banca Comercială Română, Sucursala Plevnei

Asigurați-vă că menționați „Fondul Scaunelor Rulante” pe formularul online sau pe buletinul bancar.Share this