Începând din 2001 ne-am implicat în afaceri sociale. Inițiativele noastre sunt menite să ofere modele de încadrare integrată în muncă a persoanelor cu dizabilități și să genereze venituri care să susțină programe de sprijin pentru personele cu dizabilități.  Unele dintre serviciile oferite sunt dedicate persoanelor cu dizabilități, pe când altele sunt destinate publicului larg.

Motivation SRL există din anul 2001 și este furnizor de echipamente de mobilitate personalizate și dispozitive urinare pentru incontinență urinară. Din 2007, întreprinderea socială este autorizată de Registrul Auto Român să facă adaptări auto pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Din 2016 oferim cursuri acreditate specialiștilor din domeniul dizabilității. Veniturile generate de Motivation SRL susțin programele derulate de Fundația Motivation România.

Vă invităm să accesați pagna web a Motivation SRL pentru detalii despre produse și servicii.

Alte afaceri sociale testate de noi:

  • Clinica de Recuperare Medicala Motivation (2011 – 2017), care a oferit consultații și tratament medical de kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, nutriție și termoterapie în regim ambulator pentru clienți din București și Ilfov.
  • Sprijinirea structurilor de economie socială din cadrul unor asociații partenere din Brașov, Buzău, Cluj, Ilfov, Neamț, Prahova, Sibiu, Timișoara (2014 – 2017). Acestea au oferit servicii de transport adaptat pentru persoane cu mobilitate redusă, reparații și adaptări de biciclete sau echipamente de mobilitate și intermediere de produse și servicii pentru companii. Veniturile generate de SES-uri au fost reinvestite în activități dedicate persoanelor cu dizabilități. Mai multe informații despre acest proiect puteți citi aici.
Share this