Pentru a oferi modele de încadrare integrată în muncă pentru persoanele cu dizabilități și pentru a genera venituri care sa susțină programe de sprijin pentru personele cu dizabilități am înființat sau am susținut înființarea unor întreprinderi sociale. Acestea oferă servicii pentru persoane cu și fără dizabilități și, în același timp, susțin integrarea în muncă a persoanelor din grupuri vulnerabile.

Motivation SRL există din anul 2001 și este furnizor de echipamente de mobilitate personalizate și dispozitive urinare pentru incontinență urinară. Din 2007, întreprinderea socială este autorizată de Registrul Auto Român să facă adaptări auto pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Veniturile generate de Motivation SRL susțin programele derulate de Fundația Motivation România.

Clinica de Recuperare Medicală Motivation este o afacere socială inițiată în anul 2011 de Fundația Motivation România. Specialiștii de la Clinica Motivation oferă consultații și tratament medical de specialitate de kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, nutriție și termoterapie în regim ambulator. Veniturile generate susțin activitățile pentru persoane cu dizabilități derulate de Fundația Motivation România.

Structurile de economie socială (SES) din cadrul asociațiilor noastre partenere Asociația Club Sportiv Fii Independent, Asociația Club Sportiv Leii Timișoarei, Asociația Club Sportiv Roțile Astrale, Asociația Club Sportiv Roțile Schimbării, Asociația Club Sportiv Roțile Astrale, Fundația pentru Copii Sfântul Sava, Asociația Județeană Ilfov Motivation a Sportului pentru Persoane cu Handicap, Asociația Club Sportiv Roțile Abilității au fost înființate de Fundația Motivation România în cadrul proiectului ”Abilitățile Contează și Economic”. Ele furnizează servicii de transport adaptat pentru persoane cu mobilitate redusă, reparații și adaptări de echipamente de mobilitate și intermediere de produse și servicii pentru companii. Veniturile generate de SES-uri sunt reinvestite în activități dedicate persoanelor cu dizabilități.