SYP_2702Din 2007, specialiștii noștri au furnizat în cadrul Centrului de Recuperare Medicala Neuromotorie Panduri programe de recuperare medicală specializată prescrise de către un medic specialist în recuperare medicală pentru pacienți cu dizabilități fizice, accidente vasculare cerebrale sau alte afecțiuni fizice.

În 2011, Fundația Motivation România a dezvoltat Clinica de Recuperare Medicală Motivation, care oferă consultații medicale de specialitate de kinetoterapie, electroterapie, fizioterapie, nutriție și termoterapie în regim ambulator. Clinica este o întreprindere socială, iar veniturile pe care le generează susțin porgramele derulate de Fundația Motivation România.

Programele individualizate de recuperare medicală sunt realizate de către kinetoterapeuti profesioniști, sub îndrumarea unor medici de specialitate, pentru o gamă foarte largă de afecțiuni ale copiilor și adulților, din domeniile:

  • Ortopedie (scolioză, hernie, afecțiuni ortopedice ale șoldurilor, umerilor, genunchilor, recuperare post-traumatică: fracturi, contuzii, strivire țesuturi moi etc.);
  • Reumatologie (osteoporoză, artroză, gonartroză, coxartroză, spondiloză, poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă, tendinite, periartrite etc);
  • Neurologie (leziuni medulare, paralizii de nervi periferici, Parkinson, accidente vasculare cerebrale, paralizii cerebrale, scleroză multiplă etc).

De asemenea, Clinica Motivaiton oferă programe de profilaxie a obezității și a tulburărilor de statică vertebrală pentru copiii de vârstă școlară.

Clinica Motivation oferă consultații și tratament și în baza contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adresa: Clinica de Recuperare Medicala Motivation: Str. Uranus, nr. 100, Sector 5, Bucuresti.
Contact: Tel: 021.410.0421, e-mail: info@clinicamotivation.rowww.clinicamotivation.ro