Fundația Motivation România derulează, în perioada aprilie 2014-aprilie 2015, proiectul Caravana Mobilității, finanțat de Fundația Vodafone România. Proiectul își propune să pună în aplicare un model inovator de servicii mobile pentru persoanele cu dizabilități locomotorii care nu au avut până acum șansa de a trăi independent.

Fundația Vodafone România susține Fundatia Motivation Romania de 13 ani pentru donarea de scaune rulante copiilor cu dizabilități din întreaga țară și pentru dezvoltarea oportunităților de terapie ocupațională pentr
u tineri cu dizabilități severe dezinstituționalizați în casele de tip familial Motivation.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998. In cei 16 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 768 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate si tinerilor cu dizabilitati intelectuale sau locomotorii. Pana in prezent, Fundatia Vodafone a investit 17 milioane Euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei se regasesc pe www.fundatia-vodafone.rowww.facebook.com/fundatiavodafonehttp://fundatiavodafone-blog.ro.

 

Share this