Mobilitate și Viață Independentă pentru tinerii cu dizabilități din România

Dizabilitatea nu trebuie să însemne izolare. Tinerii cu dizabilități merită și pot să aibă o viață împlinită!

Proiect finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanţat de Granturile SEE 2009-2014 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Proiectul „Mobilitate şi Viaţă Independentă pentru tinerii cu dizabilităţi din România” își dorește  să contribuie la incluziunea socială şi economică a tinerilor cu dizabilități locomotorii și intelectuale cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani, prin crearea unui sistem de servicii integrate. Acestea constau în evaluarea nevoilor și intervenție personalizată prin instruire pentru viață independentă, activități sportive, informare și consiliere privind accesarea serviciilor dedicate persoanelor cu dizabilități. Proiectul se adresează în special tinerilor din zone rurale, sarace sau izolate, cu acces redus la servicii de sănătate, educaţie și angajare.

Proiectul este implementat în perioada 20 ianuarie 2015 – 31 ianuarie 2017 de Fundația Motivation România, în parteneriat cu Fundația Special Olympics din România.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a FRDS și a Granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.

Pentru informații oficiale despre Granturile SEE accesați www.eeagrants.org sau www.granturi-corai.ro

Share this