Motivation a început în 1995 cu producția de scaune rulante. Deși acum nu mai producem scaune rulante, principiul nostru cel mai important rămâne acela de a oferi cea mai bună soluție de mobilitate fiecăruia dintre cei care solicită sprijinul nostru. Echipamentele de mobilitate furnizate de Motivation sunt adaptate nevoilor individuale ale fiecărui utilizator și sunt întotdeauna însoțite de instruire și consiliere pentru utilizare independentă.

Motivation promovează sportul în scaune rulante, ca argument important în sprijinul dreptului persoanelor cu dizabilități la integrare. Sportul în scaune rulante încurajează utilizatorii să recunoască și să își aprecieze capacitatea de a rămâne activi și implicați în societate. Evenimentele sportive în scaunele rulante sunt ocazii pentru a sărbători mobilitatea, performanța și jocul corect.

Proiectul IMPACT România, inițiat în 2002, a propus furnizarea de servicii în comunitate pentru copiii cu dizabilități medii și severe abandonați în Centre de plasament publice. Prin acest program am transferat 37 de copii cu dizabilități din Centrul de Plasament Tâncăbești (Ilfov). Dintre aceștia, 27 locuiesc în casele Motivation, unde au parte de servicii adaptate nevoilor lor în continua schimbare, se bucură de prieteni și au din nou o familie la Motivation.

Share this