O viață nouă!

Participăm la evenimente sportive la care arătăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și strângem fonduri pentru susținerea programelor de viață independentă care ajută la dezvoltarea acestor abilități la cei care au ajuns de curând să se deplaseze în scaun rulant.

#TeamMotivation include alergători în scaune rulante, persoane active și independente care încurajează reluarea mobilității în scaun rulant și depășirea propriilor limite.

Maratonul Internațional Raiffeisen Bank București 13 – 14 octombrie 2018

#TeamMotivation participă pentru al doilea an consecutiv la Maratonul Internațional Raiffeisen Bank București. Anul acesta #TeamMotivation va promova proiectul Fondul Scaunelor Rulante, care își propune donarea, an de an, a peste 1.000 de scaune rulante de calitate persoanelor cu dizabilități locomotorii din România. O mare parte dintre beneficiarii Motivation sunt persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, de muncă etc., și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de sprijin să își recapete independența. Un scaun rulant potrivit este un pas important pentru ca oamenii să-și reia viața de dinaintea accidentului. Fiecare 100 de EUR din Fondul Scaunelor rulante redau mobilitatea unui om în scaun rulant! Dacă vrei să fii parte din #TeamMotivation, scrie-ne pe adresa comunicare@motivation.ro.

Maratonul Internațional Raiffeisen Bank București 14 – 15 octombrie 2017

2017 este anul în care a luat ființă #TeamMotivation. În echipă s-au înscris 75 de alergători, printre care și persoane în scaun rulant. Pentru că alergarea poate fi făcută de plăcere și cu un scop caritabil, la linia de start au fost aliniate două proiecte: ”Recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant” și ”Impact pentru tinerii cu dizabilități dezinstituționalizați”. 471 de persoane au rezonat cu cauzele Motivation și au susținut, printr-o donație pe platforma Galantom, unul dintre cei 75 de ambasadori Motivation.

 

Semimaratonul Galați, 27 mai 2018
Mot

La finalul lunii Mai #TeamMotivation participă pentru a doua oară la unul dintre cele mai importante evenimente de fundraising ale primăverii, în orașul Galați. Traseul este flancat pe o parte de faleza Dunării, și pe cealaltă de munții Măcin, având  un nivel de dificultate mediu spre dificil, din cauza diferențelor de altitudine de pe lungimea sa. Dacă acceptați provocarea, puteți să vă alăturați #TeamMotivation printr-un e-mail la comunicare@motivation.ro sau să faceți o donație aici.

Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca, 15 aprilie 2018

Luna Aprilie a adus cu ea primul maraton din 2018 la care a participat #TeamMotivation. Echipa formată din 27 de alergători, printre care 13 utilizatori de scaune rulante, a participat la cursele de 5 km, 10 km și 21 km și a reusiț să strângă, din donații, peste 8400 de lei. Banii vor contribui la organizarea unei tabere de recuperare activă pentru 3 utilizatori recenți de scaune rulante, astfel încât să primească și ei șansa la o viață activă și independentă.

Dacă doriți să faceți parte din #TeamMotivation ne puteți scrie pe comunicare@motivation.ro. Puteți susține #TeamMotivation cu o donație la link-ul din dreptul fiecărui eveniment sportiv actual.

Share this