#SCHIMBĂPOVESTEA!

An de an, sute de copii și adulți își pierd mobilitatea în accidente auto, de înot, prin căderi de la înălţime sau din cauza unor afecţiuni medicale. Accidentele sunt devastatoare fizic și psihologic, atât pentru persoana care trece brusc la o stare de neputință, cât și pentru familie și apropiați, care nu au destule informații ca să gestioneze situația.

Componentele și funcțiile organismului celor care trec prin astfel de accidente sunt afectate de la nivelul leziunii în jos. Majoritatea acestor persoane au nevoie de scaune rulante sau alte echipamente de mobilitate pentru a se deplasa. Mai mult, ele trebuie să reînvețe să se îngrijească, să mănânce, să se deplaseze și să facă multe dintre celelalte lucruri pe care le făceau înainte.

Anul trecut, pe când traversa strada pe la trecerea de pietoni, Ioana a fost lovită de o mașină. A petrecut șase luni în spital și, în acest răstimp, soțul ei a fost chemat de două ori să își ia rămas bun de la ea. Ea și familia ei au trecut prin clipe grele, de nesiguranță și de neputință. La 40 de ani, a fost nevoită să reînvețe să facă toate lucrurile de la început. După participarea la programul Motivation, poate să pregătească micul dejun pentru copii, să se uite la un film cu ei, să le fie mamă.

Susținerea ta redă mobilitatea și împlinește visele a peste 1.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități.

Donez
*Câmpuri obligatorii

Ajută-ne să le redăm libertatea de mișcare celor care au trecut prin accidente și au nevoie de îndrumare!

La programele de recuperare activă, copii și adulți ca Ioana primesc scaune rulante potrivite pentru nevoile lor și învață cum să le folosească. Din echipă fac parte și instructori utilizatori de scaune rulante, care îi ghidează să își ducă viața mai departe zi de zi, metru de metru. Învață să se deplaseze, să mănânce singuri, să se îmbrace, să aibă grijă de ei și sunt motivați să își reia rolurile acasă, la serviciu, în comunitate. Și persoanele în scaune rulante care participă la programe, și membrii familiei primesc informații utile, îndrumare și exemple de reușită.

Avem nevoie de ajutorul tău ca să le redăm șansa la o viață împlinită mai multor persoane care au leziuni medulare!

Donează pentru vieți schimbate în bine!

Atunci când alegi să donezi lunar, alegi să fii parte din „familia Motivation”, pe care știm că putem conta ca să schimbăm în bine viețile copiilor și adulților cu dizabilități. Indiferent de cum și cât donezi, îți mulțumim că îți pasă!

Abonează-te la newsletter

Newsletter
Nume
Nume
Mă înscriu la newsletter.

Donaţiile primite prin intermediul siteului motivation.ro se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site.

Când o donaţie este făcută pe pagina www.motivation.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru situația respectivă.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button