#SCHIMBĂPOVESTEA!

An de an, sute de copii și adulți își pierd mobilitatea în accidente auto, de înot, prin căderi de la înălţime sau din cauza unor afecţiuni medicale. Lor le donăm echipamente de mobilitate personalizate și le oferim instruire pentru viață independentă în scaun rulant.

Zi de zi, suntem o familie pentru cei 25 de tineri cu dizabilități medii și severe din casele noastre, așa cum le-am promis când i-am cunoscut, în 2003.

Susținerea ta redă mobilitatea și împlinește visele a peste 1.000 de copii, tineri și adulți cu dizabilități.

*Toate câmpurile sunt obligatorii

Atunci când alegi să donezi lunar, alegi să fii parte din „familia Motivation”, pe care știm că putem conta ca să schimbăm în bine viețile copiilor și adulților cu dizabilități. Indiferent de cum și cât donezi, îți mulțumim că îți pasă!

Abonează-te la newsletter

Newsletter
Nume
Nume
Mă înscriu la newsletter.

Donaţiile primite prin intermediul siteului motivation.ro se fac în sistem de plată on-line cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi. Plăţile sunt securizate, conform protocoalelor internaţionale de securitate şi confidenţialitate a datelor. Procesarea datelor de card se face pe o pagină securizată a procesatorului de plăţi. Termenii şi condiţiile utilizării sistemului respectiv de procesare a plăţilor se regăsesc pe respectivul site.

Când o donaţie este făcută pe pagina www.motivation.ro, aceasta generează o tranzacţie pe cardul dumneavoastră care este finală şi nedisputabilă, în afară situaţiei în care este demonstrată folosirea fără acord a unei cărţi de debit sau credit de către o altă persoană decât posesorul de drept. În acest caz, în care a fost folosită fără autorizare cartea dumneavoastră de credit sau debit, ori dacă aceasta a fost furată sau pierdută, trebuie să notificaţi banca dumneavoastră emitentă şi să urmaţi procedura acesteia pentru situația respectivă.

Call Now Button