Fundatia Vodafone Romania

Home » Parteneri » Fundatia Vodafone Romania

 

Activă de peste 18 ani în țara noastră, Fundația Vodafone urmărește cu consecvență misiunea pe care și-a asumat-o încă de la fondarea sa: aceea de a mobiliza schimbarea în comunitate și de a îmbunătăți viața oamenilor aflaţi în nevoie.
Prin proiecte finanțate și implementate în parteneriat cu organizații neguvernamentale puternice, Fundația Vodafone România vine în ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, sprijină educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.
În ultimii ani, Fundația Vodafone România și-a concentrat atenția asupra proiectelor ce valorifică inovațiile tehnologiei mobile pentru a schimba în bine viața oamenilor bolnavi sau defavorizați.
De la înființarea sa şi până în prezent, Fundația Vodafone România a investit în comunități din toată România peste 23 de milioane de euro. Alături de 660 de organizații neguvernamentale, Fundația a dezvoltat 963 de proiecte în beneficiul a peste 1.389.855 de români aflați în situații critice și a construit 186 de locuințe sociale.
Fundația Vodafone este independentă de operațiunile comerciale ale companiei Vodafone și distinctă ca entitate juridică.

Fundatia Vodafone Romania

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button