Mosaic, SUA

Home » Parteneri » Mosaic, SUA

 

Fundatia Mosaic promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati si le ofera oportunitati de a duce o viata implinita. Mosaic sprijina peste 3.500 de persoane cu dizabilitati intelectuale din Statele Unite cu ajutorul a peste 5.000 de angajati din 14 state.

Incepand din 2002, Mosaic, ca organizatie membra a Aliantei Internationale IMPACT, este partenerul nostru in cadrul proiectului IMPACT Romania, prin care am dezinstitutionalizat 37 de copii cu dizabilitati medii si severe din Centrul de Plasament Nr. 4 Tancabesti (Ilfov). Cu ajutorul Aliantei IMPACT si al Fundatiei Mosaic, am construit 5 case de tip familial in Bragadiru, Clinceni si Cornetu, jud. Ilfov, si am dezvoltat Centrul de zi Motivation, Atelierul de terapie ocupationala si Tabara Motivation de la Varatec (jud. Neamt).

In 2010, Mosaic ne-a sprijinit financiar pentru constructia Centrului National Motivation in localitatea Buda, jud. Ilfov. Noua cladire gazduieste Centrul de zi si Atelierul ocupational pentru copii si tineri cu dizabilitati dezinstitutionalizati, intreprinderea sociala Motivation SRL si birourile Fundatiei Motivation Romania.

Fundatia Mosaic, SUA

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button