Planuri de viitor

Home » Planuri de viitor

 

Ne dorim sa continuam sa promovam reusitele beneficiarilor nostri si sa crestem numarul persoanelor pe care le sustinem cu ajutorul echipelor noastre regionale de la Buda (Ilfov), Piatra Neamt, Iasi, Galati, Oradea, Targu. Mures, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Turnu-Severin si Timisoara.

Visam sa construim un adevarat parteneriat cu comunitatile locale in care oferim servicii, astfel incat impreuna cu voi, cei care traiti in aceste comunitati, sa ne asiguram ca serviciile noastre continua pe termen lung. Cu ajutorul vostru, cei 27 de copii si tineri din casele Motivation vor continua sa aiba o viata implinita alaturi de noi. Cu ajutorul vostru, persoanele cu dizabilitati din comunitate vor primi serviciile de care au nevoie aproape de locul in care traiesc, invata sau muncesc.

Ne propunem o mai mare vizibilitate media, astfel ca promovarea initiativelor noastre si prezenta la cat mai multe evenimente sa protejeze si sa sustina persoanele cu dizabilitati, si sa prezinte abilitatile lor.

Vom creste prin forte proprii, vom dezvolta o retea regionala de servicii de mobilitate si viata independenta pentru persoanele cu dizabilitati din Romania, si vom invata sa ne autosustinem si sa sustinem beneficiarii nostri prin veniturile intreprinderilor sociale Motivation.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button