Susține campania

Home / Susține campania

Campania #PEBUNE? încurajează șoferii să respecte drepturile persoanelor cu dizabilități, conform Legii 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap la nivel național.


Susține campania #PEBUNE? și vezi unde poți găsi pliantul și stickerul campaniei!

Alătură-te campaniei #PeBune? și să mai departe vestea, pentru că împreună avem puterea de a elibera mai multe locuri de parcare, pentru cei care au cu adevărat nevoie de ele. Am pregătit două tipuri de stickere pe care le poți descărca, tipări și lipi pe mașina ta, astfel încât mesajele noastre să ajungă cât mai departe. Dimensiune recomandată: 50 cm x 10 cm.

Iar dacă vrei să dai vestea mai departe, dar nu călătorești prea des cu mașina, poți descărca pliantul informativ de aici. În plus, pe Youtube și pe pagina noastră de Facebook găsești informații, fotografii și clipuri noi despre campania #PeBune?, pe care te invităm să le împărtășești și cu prietenii tăi!

Mega Image s-a alăturat campaniei ”#PEBUNE?” prin implicarea a 234 de magazine din București și din Ilfov. În cadrul magazinelor vor fi distribuite pliante în care pot fi găsite informații legate de importanța eliberării locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.
În 30 de magazine Mega Image vor putea fi găsite panouri de exterior amplasate pe locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități.

lista magazine Mega Image unde puteți găsi pliantele și panourile amplasate în parcări.

Ocuparea abuzivă a locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități este o problemă care poate fi rezolvată doar prin conștientizare, comunicare și respect reciproc. Prin urmare, am decis să sprijinim Campania “#PEBUNE?” cu încrederea că toți clienții noștri vor obține mai multe informații despre acest subiect și vor înțelege importanța respectării acestor locuri de parcare.

Lista magazinelor Dedeman unde găsiți pliante și stickere #PeBune pentru mașină.