Testimoniale

Home » Testimoniale

Andreea susține campania #PeBune?

Andreea susține campania #PeBune?, pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

Andreea are și ea nevoie de loc de parcare dedicat atât la centrele comerciale, cât și la magazinele cu produse de uz larg.

 

Ioana susține campania #PeBune?

Ioana susține campania #PeBune?, pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

Ioana conduce de mulți ani o mașină adaptată, și de nenumărate ori s-a întâlnit la locurile de parcare cu șoferi care au parcat abuziv.  Pentru că este o persoană independentă, are nevoie să găsească libere locurile de parcare la magazine, centre comerciale sau parcuri.

Roxana susține campania #PeBune?

Roxana susține campania #PeBune?, pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

Roxana este șofer de câțiva ani, și odată ce a descoperit ușurința de a șofa pe o mașină adaptată, îi place să își facă drumuri fie la mare, fie la munte.

Andrei susține campania #PeBune?

Andrei susține campania #PeBune?, pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

El este utilizator de scaun rulant și conducator auto. Și pentru el este important ca locurile de parcare dedicate să rămână libere pentru atunci când are nevoie să meargă la cumpărături, la doctor, în mall sau la plimbare.

George susține campania #PeBune?

George susține campania #PeBune?, pentru eliberarea locurilor de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități.

El este conducator auto și are nevoie ca locurile de parcare dedicate din centrele comerciale și din magazinele cu produse de uz larg să nu fie ocupate abuziv.

Ancuța susține campania #PeBune?

Ancuta folosește un scaun rulant de mai bine de 7 ani, în urma unui accident, când un zid vechi s-a prăbușit peste ea. Accidentul i-a rănit măduva spinării, i-a zdrobit pelvisul și i-a fracturat un picior. Timp de 2 ani a fost imobilizată la pat, însă de când s-a întâlnit cu Fundația Motivation România, a văzut câte lucruri poate face într-un scaun rulant. Încet – încet, Ancuța și-a descoperit pasiunea pentru sport. Ea este o persoană competitivă și participă la numeroase evenimente sportive. În 2017, a câștigat cursa de 21 de km, categoria Feminin la Maratonul Raiffeisen Bank din București. Acum, Ancuța este intructor de viață independentă la Motivation și îi ajută pe noii utilizatori de scaune rulante să depășească barierele minții, să devină activi și independenți.

Marian susține campania #PeBune?

Marian este tatăl a doi băieți minunați și își petrece majoritatea timpului liber alături de ei și de soția lui. Îi duce pe copii la școală și la grădiniță, iar după amiază merg împreună în parc, ies la film sau se întâlnesc cu prietenii. Viața lui Marian a luat o turnură diferită când, într-o zi de vară, în 2012, a sărit într-un râu să se răcorească, fără să verifice adâncimea apei. În urma accidentului, a dobândit o leziune medulară în zona cervicală. De atunci, folosește un scaun rulant ca să se deplaseze. La început, nu avea perspectiva unei vieți independente, însă, cu sprijinul Motivation și-a reluat activitățile și rolurile obișnuite. Este pasionat de tenis de masă și participă la curse din cadrul maratoanelor organizate la nivel național. În prezent este instructor de viață independentă, îi ajută pe noii utilizatori de scaune rulante să își recapete încrederea în ei și le arată că viața este frumoasă și dintr-un scaun rulant.

Call Now Button