#TeamMotivation

Hai și tu în #TeamMotivation să punem în mișcare roțile schimbării pentru copiii și adulții în scaune rulante!

Suntem o echipă energică și ne bucurăm când ni se alătură prieteni noi la evenimentele sportive la care participăm. Din #TeamMotivation fac parte și alergători în scaune rulante, persoane active și independente care încurajează reluarea mobilității în scaun rulant și depășirea propriilor limite. Luăm startul curselor sportive pentru a arăta abilitățile persoanelor cu dizabilități și pentru a strânge fonduri pentru programe dedicate acestora.

Cum te poți implica dacă ești parte din #TeamMotivation?

Înscrie-te la una dintre cursele la care participăm pentru a susține cauza Fundației Motivation România.
Fă-ți profil de Galantom și promovează-l printre prietenii tăi ca să ne ajuți să strângem fonduri pentru proiectele noastre. Uite aici cum arată un profil de Galantom, pe care îl putem crea împreună.
Dă vestea mai departe! Pe pagina de facebook a fundației postăm despre evenimentele sportive la care urmează să participăm și ne prinde bine atunci când oamenii preiau mesajele noastre.

Evenimente sportive la care #TeamMotivation ia startul

Te-am convins să vii alături de noi!?

Atunci lasă-ne un mesaj pe comunicare@motivation.ro sau vorbește cu colega noastră Iuliana la telefon 0728 176 179. Tu ne spui la ce eveniment sportiv vrei să ni te alături iar noi te vom ține la curent cu informații despre curse și înscriere.
Completează formularul de înscriere în #TeamMotivation.
Împreună punem în mișcare roțile schimbării! #TeamMotivation #RunForMotivation #BikeForMotivation

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button