#PeBune?

Home / #PeBune?

Ești unul dintre puținii care păstrează libere locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. Cu siguranță ai auzit până acum, măcar o dată, unul dintre urmatoarele motive pentru care alți șoferi au parcat greșit pe locurile pentru persoane cu dizabilități.
Space

De multe ori, în calitate de șoferi, persoanele cu dizabilități caută în zadar loc de parcare în apropierea intrării magazinelor de uz larg – produse alimentare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, articole sportive și de mobilier.
Persoanele cu dizabilități pot fi șoferi sau pasageri.

Aici găsești cele mai noi informații legate de campania ”#PEBUNE?”

Păstrează liber locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități și dă vestea mai departe!

”#PeBune?” este o întrebare ce nu așteaptă un răspuns, dar pe care ne-am adresat-o adesea când am observat gradul de ocupare a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități. De multe ori, acestea sunt folosite abuziv de șoferi fără dizabilități, care nu înțeleg importanța lor. De aceea, campania ”#PeBune?” își propune eliberarea locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități din România.

Chiar dacă te numeri printre puținii care au interacționat cu persoane cu dizabilități, se poate să nu-ți fi pus niciodată întrebarea unde parchează acestea în situația în care locul de parcare dedicat lor e ocupat. Ai observat că locul de parcare pentru persoane cu dizabilități e mai lat și e mai aproape de intrare? Știi de ce sunt importante aceste caracteristici?

Campania ”#PeBune?” îți răspunde la aceste întrebări. Devino și tu partenerul nostru și dă vestea mai departe.

Vezi care sunt ultimele știri despre campanie, partenerii care o susțin, care sunt motivele greșite invocate de cele mai multe ori de cei care parchează abuziv pe locurile dedicate și cum poți susține și tu campania, dând click pe butoanele de mai jos.

Dacă ești tu însuți o persoană cu dizabilități, te invităm să ne povestești experiența ta legată de locurile de parcare dedicate într-un mail pe info@motivation.ro sau pe Facebook, folosind în descriere hashtag-urile #PeBune? și #MotivationRomânia.

Persoanele cu dizabilități nu își doresc loc de parcare dedicat, însă au nevoie de el!

***
Campania ”#PeBune?” a fost conturată cu ajutorul specialiștilor-voluntari, prezenți la 8 hours overtime for a good cause – Bucharest, inițiativă ce aparține prietenilor de la Fundația Comunitară București.

Share this
 
Show Buttons
Hide Buttons