#PeBune?

Home » #PeBune?

Ești unul dintre puținii care păstrează liber locul de parcare pentru persoanele cu dizabilități. Ați auzit cu siguranță, cel puțin o dată, unul dintre următoarele motive pentru care alți șoferi au ocupat în mod greșit aceste locuri de parcare dedicate.

De prea multe ori, șoferii cu dizabilități petrec prea mult timp în căutarea unui spațiu de parcare amplasat lângă intrarea unui supermarket. Persoanele cu dizabilități pot fi șoferi sau pasageri.

Citiți aici cele mai recente știri despre campanie de conștientizare #PeBune? .

Ajutați-ne să păstrăm libere locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilități  și împărtășiți vestea mai departe!

 

”#PeBune?” este o întrebare ce nu așteaptă un răspuns, dar pe care ne-am adresat-o adesea când am observat gradul de ocupare a locurilor de parcare pentru persoane cu dizabilități. De multe ori, acestea sunt folosite abuziv de șoferi fără dizabilități, care nu înțeleg importanța lor. De aceea, campania ”#PeBune?” își propune eliberarea locurilor de parcare pentru persoanele cu dizabilități din România.

Chiar dacă te numeri printre puținii care au interacționat cu persoane cu dizabilități, se poate să nu-ți fi pus niciodată întrebarea unde parchează acestea în situația în care locul de parcare dedicat lor e ocupat. Ai observat că locul de parcare pentru persoane cu dizabilități e mai lat și e mai aproape de intrare? Știi de ce sunt importante aceste caracteristici?

Campania ”#PeBune?” îți răspunde la aceste întrebări. Devino și tu partenerul nostru și dă vestea mai departe.

Vezi care sunt ultimele știri despre campanie, partenerii care o susțin, care sunt motivele greșite invocate de cele mai multe ori de cei care parchează abuziv pe locurile dedicate și cum poți susține și tu campania, dând click pe butoanele de mai jos.

Dacă ești tu însuți o persoană cu dizabilități, te invităm să ne povestești experiența ta legată de locurile de parcare dedicate într-un mail pe info@motivation.ro sau pe Facebook, folosind în descriere hashtag-urile #PeBune? și #MotivationRomânia.

Persoanele cu dizabilități nu își doresc loc de parcare dedicat, însă au nevoie de el!

***
Campania ”#PeBune?” a fost conturată cu ajutorul specialiștilor-voluntari, prezenți la 8 hours overtime for a good cause – Bucharest, inițiativă ce aparține prietenilor de la Fundația Comunitară București.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button