Motivation S.R.L.

Home » Programe si proiecte » Motivation S.R.L.

Pentru a oferi modele de încadrare integrată în muncă pentru persoanele cu dizabilități și pentru a genera venituri care să susțină programele de sprijin oferite de Fundație în beneficiul persoanelor cu dizabilități am inițiat și dezvoltat întreprinderea socială Motivation SRL, începând cu anul 2001. Fundația Motivation România este unicul acționar al SC Motivation SRL.

Motivation SRL este singurul furnizor din ţară ce livrează scaune personalizate, promovând adaptarea şi distribuţia corectă a echipamentelor de mobilitate, inclusiv echipamente adaptate persoanelor cu Infirmitate Motorie Cerebrală (IMC). Motivation are contracte de achiziţii de fotolii rulante cu toate Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate, astfel că persoanele cu dizabilităţi locomotorii pot beneficia de un echipament adaptat Motivation, decontat de aceste instituţii.

Tot cu decontare CAS sunt şi produsele de incontinenţă urinară distribuite de Motivation SRL. Aceste produse includ: catetere urinare pentru femei şi bărbaţi, condoame urinare cu bandă adezivă sau siliconate şi saci colectori de urină.

Începând cu anul 2007, Motivation SRL este autorizată de Registrul Auto Român să facă adaptări auto pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii, contribuind astfel la o creştere semnificativă a autonomiei şi calităţii vieţii acestora. Adaptarea facilitează acţionarea comenzilor de frână şi acceleraţie cu mâna, permiţând astfel persoanei cu dizabilităţi să conducă autovehiculul.

Din anul 2014 Motivation SRL este singurul distribuitor autorizat în ţară pentru scaunele performante şi uşoare Panthera.

Pentru informații despre produsele distribuite de SC Motivation SRL, ne puteți contacta la sales@motivation.ro, iar pentru adaptări auto la adaptari@motivation.ro

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button