Aleargă la Semimaraton Galați alături de #TeamMotivation

Aleargă la Semimaraton Galați alături de #TeamMotivation

Mai sunt trei săptămâni până la Semimaraton Galați. Pe 26 mai, participanții cu și fără dizabilități din #TeamMotivation aleargă pentru ca sesiunile de baschet adaptat să se poată desfășura în continuare.

Prin participarea la Semimaraton Galați 2024, ne propunem să atragem susținători pentru activitatea unei echipe de baschet în scaun rulant. Scopul nostru este organizarea de antrenamente săptămânale și de meciuri de baschet demonstrative la care pot participa atât persoane cu dizabilități cât și fără dizabilități, din cât mai multe orașe.

Înscrie-te și aleargă alături de noi pentru a susține activitatea sportivă a utilizatorilor de scaune rulante. Înscrierile sunt deschise până pe 14 mai: https://semimaratongalati.ro/inscrieri-alergatori. Când parcurgi pașii din formularul de înscriere, la secțiunea Pentru ce cauză vrei să alergi? selectează #TeamMotivation – Baschet în scaun rulant.

Baschetul în scaun rulant este un sport adaptat prin folosirea unui scaun rulant de baschet, special conceput și adaptat acestui sport și prin redefinirea câtorva reguli de joc.

Donează online pe pagina evenimentului, dacă alegi să ne susții de la distanță: https://semimaratongalati.ro/doneaza/teammotivation-baschet-in-scaun-rulant

Încurajează-i pe alergătorii-ambasadori cu o donație online: https://semimaratongalati.ro/cauze/ambasadori-teammotivation-baschet-in-scaun-rulant 

Îți mulțumim!

Acest proiect este finanțat prin Semimaraton Galati, program inițiat de Fundația Comunitară Galați.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button