Baschet în scaun rulant la Craiova

INVITAȚIE

Demonstrație de baschet în scaun rulant

Fundația Motivation România împreună cu partenerii Şcoala Gimnazială Specială Sfântul Mina şi World Vision România – Biroul Zonal Dolj au deosebita plăcere de a vă invita la un eveniment sportiv inedit. Utilizatori de scaune rulante, sportivi ai echipelor Motivation, vor face o demonstrație de baschet în scaun rulant luni, 10 noiembrie, începând cu ora 14.00, la Sala Polivalentă din Craiova.

Evenimentul își propune să aducă în atenția publicului abilitățile pe care le au persoanele cu dizabilități, să promoveze beneficiile sportului și să aducă împreună oameni uniți de aceeași pasiune pentru mișcare. Spectatorii vor avea ocazia să asiste la un altfel de meci de baschet, în care driblingul și aruncarea la panou se execută diferit, dintr-un scaun rulant, dar aduc aceeași satisfacție echipei. De asemenea, doritorii vor putea încerca ei înșiși jocul de baschet în scaun rulant, ghidați de sportivii și antrenorii Motivation.

Demonstrația de baschet are loc în cadrul proiectului ACCESS – Accelerarea Competenţelor de Bază pentru Servicii Eficiente şi Sprijin pentru Utilizatorii de Scaun Rulant, derulat de Fundația Motivation România în parteneriat cu organizaţia World Vision. Acest eveniment poate fi realizat datorită sprijinului generos al poporului American prin proiectul Advancing Partners & Communities (APC), un acord de cooperare de 5 ani finanţat de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională – USAID, prin Acordul nr. AID-OAA-A-12-00047, începând cu 1 Octombrie, 2012. Proiectul ACCESS își propune să îmbunătățească serviciile pentru utilizatorii de scaun rulant din România.

Pentru confirmări și informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe Erika Garnier, reprezentant comunicare si relatii publice, tel. 0748.229.784, e-mail e.garnier@motivation.ro.

Vă așteptăm cu drag!

***

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Serviciile pe care le oferă acoperă o gama largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de miscare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 10.000 de persoane cu dizabilități din România. Mai multe informații pe www.motivation.ro.

World Vision este o organizație creștină, care desfășoară programe de intervenție umanitară de urgență, de dezvoltare comunitară și advocacy punând în centrul activității bunăstarea copilului. Organizația se concentrează asupra muncii cu copiii, familiile și comunitățile rurale, în scopul depășirii sărăciei și nedreptății. Inspirați de valori creștine, lucrăm cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen. Mai multe informații pe http://www.worldvision.ro/.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button