Campania ”#PeBune?”este în Mega Mall București

Mega Mall București este noul partener ce s-a alăturat campaniei ”#PeBune?” începând cu luna februarie. Dorința de a implica activ clienții într-o acțiune de conștientizare și responsabilizare este unul dintre motivele pentru care reprezentanții centrului comercial au ales să susțină inițiativa Fundației Motivation România. Datorită implicării unor parteneri puternici, cresc șansele ca mesajele campaniei să ajungă la un public numeros și să eliberăm mai multe locuri de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități și ocupate abuziv.

Începând cu 1 Martie, vizitatorii Mega Mall București vor întâlni mesajul campaniei pe panourile de comunicare din parcare, pe câteva panouri amplasate în magazin sau pe pliantele distribuite în centrul comercial.

Campania ”#PeBune?” a fost inițiată de Fundația Motivation România și are drept scop eliberarea locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități din parcările magazinelor cu produse de uz larg. Campania se adresează șoferilor cu și fără dizabilități, precum și publicului larg și transmite un mesaj de încurajare a respectării drepturilor persoanelor cu dizabilități din România.

Mai multe informații despre partenerii campaniei, experiența șoferilor cu dizabilități și modalități de susținere a campaniei ”#PeBune?” pot fi accesate urmând link-ul www.motivation.ro/pe-bune .

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button