Comunicat de presa – 21 decembrie 2011

Donații pentru ”Competiții de bocce”

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, membrii asociatiei Traiesc Sanatos au donat suma de 1700 de lei, pentru a sprijini proiectul Fundatiei Motivation Romania ‘’Competitii de bocce’’, in care sunt implicati tineri cu sindrom Down.

Echipa de bocce Motivation a castigat medalia de aur la Jocurile Mondiale de Vara Special Olympics de la Atena 2011. Prin acest proiect, Motivation organizeaza si asigura participarea la evenimente sportive a tinerilor cu dizabilitati. In cadrul acestora, tinerii joaca bocce, pentru o dezvoltare armonioasa, Motivation incercand  sa intampine nevoia lor de integrare sociala si profesionala, pentru a limita unul dintre cele mai dramatice efecte ale dizabilitatii – izolarea individului.

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală înființată în 1995 pentru a oferi scaune rulante personalizate și servicii de viață independentă persoanelor cu dizabilități din România. Începând din 2003, Motivation oferă servicii rezidentiale și educative în comunitate pentru 37 de copii și tineri cu dizabilități severe transferați dintr-un centru de plasament. Unii dintre tinerii cu dizabilități din casele de tip familial Motivation participă la competiții sportive naționale și internaționale Special Olympics.

Traiesc Sanatos este o asociatie care isi propune sa promoveze sportul ca activitate regulata, sa organizeze activitati care stimuleaza interesul pentru practicarea exercitiilor fizice, sa atraga copiii, tinerii si adultii catre activitati sportive, sa foloseasca sportul ca interactiune sociala si sa incurajeze tinerii sportivi de performanta. www.traiescsanatos.org

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button