Curs gratuit de initiere Operator Introducere, Validare și Prelucrare date

 

Direcția de Asistență Socială Voluntari în parteneriat cu Fundația Motivation România a demarat, în data de 29 Septembrie 2014, la Școala Gimnazială nr. 3, cursul de initiere, Operator Introducere, Validare și Prelucrare Date, cu 17 beneficiari din orasul Voluntari, in cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia.

Cursanții vor putea dobândi astfel competențe în gestionarea suporturilor/dispozitivelor de stocare a datelor, documentelor, asigurarea securității datelor/documentelor, introducerea datelor și prelucrarea datelor, transpunerea datelor pe suport.

Cursul se va finaliza pe data de 18 Octombrie 2014, iar pe data de 19 Octombrie se va susține examenul de absolvire. În urma acestui examen, cursanții vor obține un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii și Educației.

Proiectul PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile Bucureşti-Ilfov, Sud-Vest și Sud Muntenia este cofinanțat de Fondul Social European prin POSDRU 2007-2014 și se desfășoară în perioada martie 2014 și septembrie 2015. Pentru zona București-Ilfov, Fundația Motivation România a încheiat un protocol de colaborare cu Direcția de Asistență Socială Voluntari.

Ștefan Băiașu

Responsabil Comunicare

Fundația Motivation România

Tel. 0732.672.215

E-mail: s.baiasu@motivation.ro

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button