Curs pentru antrenori

Instruire pentru antrenori

Fundația Motivation România  a organizat, în perioada 21-23 februarie, un curs de instruire pentru antrenori de baschet în scaun rulant. Programul de instruire a fost susținut de Maurice Hammerton, instructor al Federației Internaționale de Baschet în Scaun Rulant, la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (UNEFS). La curs au participat șase antrenori din centrele regionale ale Fundației Motivation România și șase antrenori desemnați de Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și Federația Română de Baschet.

În cele trei zile, cursanții au participat la sesiuni de instruire teoretică și la demonstrații practice. Cursul a debutat cu aprofundarea regulilor și analiza schemelor de joc.

În continuare, antrenorii au avut șansa să exerseze din scaune rulante de baschet ceea ce au studiat. Lor li s-au alăturat sportivii Motivation.

Au avut loc și meciuri de antrenament în timpul cărora antrenorii de baschet au avut ocazia să își pună în valoare abilitățile și cunoștințele nou dobândite.

Acțiunea a avut loc în cadrul proiectului ”Roțile Schimbării – către servicii adecvate pentru utilizatorii de scaun rulant”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, USAID.

Call Now Button