Cursuri de formare profesională pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă din regiunea București-Ilfov

 

Fundația Motivation România anunță începerea următoarelor cursuri de formare profesională, adresate șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă precum și persoanelor care au părăsit timpuriu școala:

  • „Lucrător în alimentatie” (nivel 1), desfășurat în București pentru 10 persoane și în Jilava pentru 22 persoane
  • „Agent de securitate” (nivel1), desfășurat în București pentru 10 persoane.

Cursurile de formare fac parte dintr-un complex de servicii menite să faciliteze integrarea pe piața muncii a beneficiarilor proiectului și care presupun servicii de informare și consiliere profesională, mediere pe piața muncii, dezvoltare personală, Job Club-uri și burse ale locurilor de muncă.

Serviciile sunt oferite în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU OCUPARE în regiunile București-Ilfov, Sud–Vest și Sud Muntenia” derulat de Fundația Motivation România în parteneriat cu Goals UK CIC, Fundația Special Olympics din România, HR Specialists SRL, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, Agenția Județeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Gorj și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurelor Umane 2007 – 2013 Investeste în oameni! și se desfășoară în perioada 31 Mar. 2014 – 30 Sept. 2015.

 

Pentru informatii suplimentare:

Stefan Baiasu Justina Hliboceanu Corina Preda
Responsabil comunicare Responsabil program formare profesionala Responsabil program ocupare
Fundatia Motivation Romania Fundatia Motivation Romania AJOFM Ilfov
Tel.: 0732.672.215 Tel.: 0314 230 394 Tel.: tel 021.332.37.08/111
s.baiasu@motivation.ro j.hliboceanu@motivation.ro corina.preda@if.anofm.ro

Call Now Button