Demonstrații de baschet în scaun rulant

Trei demonstrații de baschet în scaun rulant au fost organizate de echipele Motivation în luna octombrie.

Pitești, 06 octombrie. Evenimentul a fost organizat de Echipa Motivation Prahova, cu sprijinul echipei Motivation Argeș. La eveniment au participat șase sportivi și nouă spectatori utilizatori de scaun rulant. Demonstrația a avut loc pe terenul din fața magazinului Decathlon Pitești. Trecătorii și clienții magazinelor din zonă s-au putut bucura de spectacolul făcut de sportivii noștri în timpul jocului și la încălzirea dinainte de meciul propriu-zis. Spectatorii utilizatori de scaun rulant și cei fără dizabilități s-au arătat curioși să încerce  și ei aruncarea la panou din scaunul rulant și s-au alăturat sportivilor Motivation. Demonstrația a avut loc în cadrul proiectului Roțile Schimbării – către servicii adecvate pentru utilizatorii de scaun rulant din România, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltarea Internațională

Sibiu, 23 octombrie. Meciul demonstrativ de baschet în scaun rulant a avut loc la Școala Generală Nr. 1 Sibiu. Au participat 5 sportivi în fotoliu rulant, un arbitru, 2 spectatori în scaun rulant și 20 de spectatori. Demonstrația a avut loc în cadrul proiectului Roțile Schimbării – către servicii adecvate pentru utilizatorii de scaun rulant din România, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, USAID.

Ploiești, 26 octombrie. La eveniment au  participat șase sportivi și opt spectatori utilizatori de scaun rulant. Reprezentanți ai O.N.G.-urilor locale, trecători și membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă au asistat la demonstrație.

Call Now Button