Noutati toamna 2011

Clinica de recuperare Motivation și aventura montană

La sfarsitul lunii august, am deschis Clinica de Recuperare Medicala Motivation. Tot in august, am organizat o aventura montana in scaun rulant.

Am deschis Clinica de Recuperare Medicală Motivation

‘’O idee de Nobel a devenit afacere în România’’– aceasta este prezentarea făcută de mass-media Clinicii de Recuperare Medicală Motivation, a cărei deschidere a fost anunțată într-o conferință de presă  organizată împreună cu BCR pe 24 august. Clinica este prima întreprindere socială finanțată printr-un împrumut bancar fără dobândă de către BCR. Astfel, din veniturile obținute prin oferirea de servicii către persoane care îşi pot permite să plătească, Clinica va suporta, din al treilea an de proiect, costurile pentru furnizarea gratuită a recuperării medicale pentru persoane cu dizabilităţi cu venituri modeste.

Cititi mai multe pe www.clinicamotivation.ro

 

Aventură montană în scaun rulant

La mijlocul locul lunii, între 12 și 15 august, Motivation a organizat, cu sprijinul Fundației Vodafone România, o aventură montană pentru utilizatori de scaun rulant.Astfel, 12 persoane în scaun rulant, alături de 28 de colegi din Motivation, au reușit să urce pe munte, în zona Buila Vânturarița, în cel mai mic, dar și cel mai spectaculos parc național din țară. Persoanele în scaun rulant au dat dovadă de curaj și determinare și au reușit să parcurgă 3 trasee grele: Cheile Bistriței (7 km dus-întors), Cheile Costeștiului (10,8 km dus-întors) și Cheile Oltețului (2 km) până la Peștera Polovragi.

Deși a fost dificil de urcat atâția km, colegii în scaun rulant s-au declarat impresionați de ceea ce au putut să vadă în aceste zile de drumeție montană.

Call Now Button