Proiectul Fondul Scaunelor Rulante este activ pe platforma Internațională Global Giving

Donațiile pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante sunt active, în perioada 27 noiembrie – 31 decembrie 2018, și prin intermediul platformei internaționale Global Giving. Obiectivul Fundației Motivation este de a strânge 5.000 de dolari de la 40 de donatori unici, până la finalul acestui an.

Procesul de donație este facil, donatorii au la dispoziție butoane de donație unică și recurentă pentru proiect, precum și sugestii privind suma donată. În plus, pentru donatorii din Statele Unite și Marea Britanie, sumele donate sunt deductibile din taxele datorate în țările respective.

Fondul Scaunelor Rulante este un proiect de strângere de fonduri inițiat de Fundația Motivation la nivel național, pentru donarea anuală a peste 1.000 de echipamente de mobilitate de calitate unor persoane cu dizabilități locomotorii. Beneficiarii sunt copii și adulți care au dobândit o dizabilitate locomotorie în urma accidentelor rutiere, de înot, prin cădere de la înălțime, accidente de muncă etc. Un echipament de mobilitate potrivit este un pas important pentru ca oamenii să-și reia viața de dinaintea accidentului, să redevină activi și independenți. Instruirea pentru utilizarea scaunului rulant și pentru dezvoltarea abilităților de viață independentă sunt pași ulteriori esențiali pentru redobândirea independenței personale.

Prin Fondul Scaunelor Rulante, Motivation donează scaune rulante noi sau recondiționate, de foarte bună calitate. Echipa Motivation se asigură că fiecare scaun rulant este potrivit nevoilor de mobilitate și mediului de viață ale utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată redeveni activi și independenți.

Global Giving este cea mai mare platformă de strângere de fonduri din lume care conectează organizațiile non-profit, donatorii și companiile din peste 170 de țări.

Call Now Button