Schimbam vieti: Marian

header_norv

Mă numesc Marian, am 46 de ani și în urmă cu 3 ani am suferit un traumatism vertebro-medular din cauza unui plonjon în apă. Din nefericire, am rămas paralizat de la gât în jos și de atunci viața mea și a familiei mele s-a schimbat complet. Au urmat perioade lungi de spitalizare și exerciții de recuperare, atât în centrele specializate cât și la domiciliu.

Anul acesta am cunoscut Fundația Motivation România și am avut plăcerea să beneficiez de serviciile acestora. Timp de 3 luni, de 2 ori pe săptămână, echipa Motivation mi-a călcat pragul. Prin programul de kinetoterapie la domiciliu am reușit să îmi mai recapăt din forța și mobilitatea brațelor și am învățat exerciții de recuperare noi pe care să le pot realiza singur și de acum înainte. Sunt mândru de mine pentru că, în urma regimului alimentar recomandat de doamna doctor de la Motivation, am reușit să slăbesc. Discuția cu doamna doctor mi-a deschis ochii spre un stil de viață mai sănătos și mi-a dat motivația pe care până atunci nu o găsisem.

Mașina adaptată pentru persoane în scaun rulant a fundației m-a ajutat să ajung să-mi rezolv câteva probleme personale pe care deja le amânasem prea mult. Ies foarte rar din casă din cauza faptului că exteriorul nu este prea prietenos pentru persoane aflate în aceeași situație cu mine.

La Fundația Motivation am întâlnit o echipă de oameni tineri dar cu foarte mult profesionalism. Țin să mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat  și le mărturisesc faptul că mi-aș dori să beneficiez de serviciile lor și în viitor. Sunt convins că întotdeauna voi mai avea câte ceva de învățat de la voi pentru a deveni cât mai independent.

Cu respect, P. Marian.

Pentru informații privind proiectul mai sus menționat, persoana de contact este Iuliana Eftimie, asistent social (tel. 0728 176 179, i.eftimie@motivation.ro). Pentru informații oficiale despre granturile SEE 2009-2014 accesați www.eeagrants.org sau www.fondong.fdsc.ro.

footer_norv

Call Now Button