Targ de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati intelectuale – 22 februarie 2012

Fundaţia Motivation România şi Fundaţia Special Olympics din România vă invită să luaţi parte miercuri, 22 februarie 2012, la Târgul de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale. Acesta este organizat in cadrul proiectului „Şanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România”.

Evenimentul va avea loc în data de 22 februarie 2012, între orele 10.00 şi 12.00, la Grupul Școlar Sfânta Maria, din str. Independenței, nr. 23, Bistrita-Nasaud. Proiectul „Șanse egale pentru integrarea în muncă a persoanelor cu dizabilități intelectuale din România” este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investește în oameni!, pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 1 august 2009. Scopul proiectului este asigurarea șanselor egale la integrare pe piața muncii pentru un număr de 500 de persoane cu dizabilități intelectuale din Regiunile București-Ilfov, Nord-Vest, Nord-Est si Sud-Vest. Acestor persoane le vor fi oferite oportunități de angajare, precum și servicii de sprijin și acompaniere. De asemenea, se urmărește conștientizarea actorilor din comunitate și de pe piața muncii cu privire la abilitățile și drepturile persoanelor cu dizabilități intelectuale.Proiectul este dezvoltat de către Fundația Motivation România în parteneriat cu SC Motivation SRL și cu Fundația Special Olympics din România.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Bistrița-Năsăud, va aduce împreună elevi din clasele terminale ale Grupului Școlar Sfânta Maria și alți tineri cu dizabilităţi intelectuale din regiune, precum şi o serie de angajatori interesaţi să cotracteze serviciile  persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

Am fi onoraţi să vă avem alături, pentru a contribui împreună la incluziunea socială şi profesională a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale din România.

Call Now Button