Team building de asamblare de scaune rulante

Team building de asamblare de scaune rulante

Prietenii de la Hewlett Packard Enterprise (HPE), s-au alăturat încă o dată programelor noastre cu scopul de a schimba în bine viața persoanelor cu dizabilități. Pe 20 martie, au asamblat scaune rulante alături de tehnicieni experimentați din echipa Motivation. Echipamentele vor fi donate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Voluntarii HPE au lucrat în echipe, au monat și verificat scaune rulante sub îndrumarea tehnicienilor noștri. Apoi le-au testat pe un scurt traseu aplicativ ce a luat forma unei ștafete.

Acțiunea de team building a fost organizată de Motivation pentru partenerii de la Hewlett Packard Enterprise, care au ales să sprijine astfel proiectul Fondul Scaunelor Rulante. Ca urmare a implicării lor și a acțiunii de pe 20 martie, cinci persoane cu dizabilități vor primi scaune rulante adaptate nevoilor lor și, odată cu ele, șansa la mobilitate și viață independentă.

Activitatea de team building de asamblare a scaunelor rulante poate fi organizată pentru grupuri de până la 20 de persoane. Sesiunile au loc în județul Ilfov și ne permit să susținem Fondul Scaunelor Rulante, un proiect prin care donăm echipamente de mobilitate potrivite și le redăm astfel oamenilor libertatea de mișcare. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți pe comunicare@motivation.ro.

Mai multe fotografii

Call Now Button