159 de vieți schimbate în bine de #TeamMotivation la Maratonul București 2018

159 de vieți schimbate în bine de #TeamMotivation la Maratonul București 2018

154 de prieteni au alergat în total mai bine de 1500 km (1582 km și 528 m) în #TeamMotivation la ediția din 2018 a Maratonului București!
Cu toții au avut același scop, să le redea mobilitatea persoanelor cu dizabilități locomotorii! Scopul nostru a fost să strângem donații în Fondul Scaunelor Rulante, cel care ne permite să donăm echipamente de mobilitate potrivite și să scoatem oamenii din izolare.

Eforturile alergătorilor-galantomi ne-au ajutat să strângem 60.740 de lei, sumă care ne permite să donăm 130 de scaune rulante. La acestea se adaugă alte 29 de scaune rulante donate cu ajutorul prietenilor de la Decathlon.

În total, 159 de vieți schimbate în bine cu ajutorul #TeamMotivation.

La finalul ediției de anul acesta a Maratonului București, le suntem recunoscători tuturor celor care au alergat, au donat, au voluntariat și au dat vestea mai departe cu privire la #TeamMotivation.

În continuare, invităm și alți prieteni să ni se alăture pentru evenimente sportive incluzive, fie că e vorba de alergare, ciclism, înot sau alte sporturi. Abilitățile contează și ne bucurăm de fiecare dată când sportivii utilizatori de scaune rulante iau startul alături de pasionați de sport, persoane fără dizabilități. Anul acesta, 23 de utilizatori de scaune rulante au luat startul la Maratonul București. Pentru a vă alătura #TeamMotivation, dați-ne un semn pe comunicare@motivation.ro.

Fotografii de la Maratonul București:

Album 1 – Foto Bogdan Dincă
Album 2 – Foto Mihai Constantineanu
Album 3 – Foto Mihai Marin
Album 4 – Foto Iuliana Popescu

 

 

Call Now Button