46 de vieți schimbate în bine prin participarea #TeamMotivation la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

46 de vieți schimbate în bine prin participarea #TeamMotivation la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

Pe 14-15 aprilie, 57 de persoane cu și fără scaune rulante la purtător au luat startul în #TeamMotivation la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, la cursa copiilor și cursele de 5 și 10 km.
Fondurile strânse prin participarea la eveniment, din donațiile în contul alergătorilor-galantomi și din sponsorizările oferite cu generozitate de TPA România și Deltamed,  ne permit să donăm 46 de scaune rulante și să schimbăm tot atâtea vieți în bine.

Partenerul media al #TeamMotivation a fost Social FM, care a dat vestea mai departe despre proiectul nostru și i-a prezentat pe alergători.

Cauza Motivation este prezentă și pe site-ul organizatorilor, cărora le mulțumim pentru că oferă un model de incluziune prin sport a persoanelor cu dizabilități. 

La finalul celei de-a noua ediții a Wizz Air Cluj-Napoca Marathon, #TeamMotivation le mulțumește tuturor alergătorilor, donatorilor și susținătorilor și vă invită să vă alăturați și altor acțiuni menite să schimbe vieți în bine! Împreună punem în mișcare roțile schimbării!

Call Now Button