Punem în mișcare roțile schimbării alături de Provident!

Punem în mișcare roțile schimbării alături de Provident!

29 de voluntari Provident s-au alăturat Motivation ca să punem în mișcare roțile schimbării împreună. Voluntarii s-au împărțit în 3 echipe și pe 17 mai au organizat o zi de activități la sediile noastre din Bragadiru și Buda, jud. Ilfov.

Sub îndrumarea tehnicienilor Motivation, prima echipă a asamblat patru scaune rulante, care au fost apoi testate de voluntari în cadrul unei ștafete. Cu această ocazie, toți cei implicați au aflat mai multe despre importanța unui scaun rulant potrivit și felul în care acesta facilitează un stil de viață independent.

O a doua echipă s-a alăturat tinerilor din programul Impact și, alături de Mihaela și Kiki, au lucrat la peste 100 de semne de carte. Alți patru voluntari au făcut echipă cu tinerii noștri, Laur, Alex, Marian și Ionuț, la atelierul de tâmplărie, unde au construit patru bănci din lemn și le-au lăcuit.

La final, colegii s-au reunit și au împărășit impresiile de peste zi. Cu toții s-au bucurat de noutatea experienței și și-au propus să ne reîntâlnim pe viitor pentru mai multe activități menite să schimbe în bine viața persoanelor cu dizabilități.

***
Motivation organizează diferite activități care aduc împreună persoane cu și fără dizabilități și care au drept scop promovarea incluziunii și susținerea programelor pentru persoane cu dizabilități. Printre acestea, se numără team building-uri de asamblare de scaune rulante, activități sportive unificate, cursuri privind interacțiunea cu persoane cu dizabilități. Mai multe informații pot fi obținute prin e-mail la
comunicare@motivation.ro.

 

Call Now Button