85 de vieți schimbate în bine de #TeamMotivation

85 de vieți schimbate în bine de #TeamMotivation

Prin participarea la ediția de anul acesta a Maratonului București, #TeamMotivation a strâns fonduri pentru 85 de scaune rulante potrivite și tot atâtea vieți schimbate în bine.

În perioada 11-25 octombrie, #TeamMotivation a luat startul la Maratonul București 2020 pentru Fondul Scaunelor Rulante – echipamente de mobilitate potrivite și libertate de mișcare pentru adulții și copiii cu dizabilități locomotorii. 113 persoane au ales cauza noastră la înscrierea la eveniment, iar 434 de donații au fost făcute pe motivation.galantom.ro, în contul alergătorilor-galantomi. Fondurile strânse vor fi folosite pentru transportul, recondiționarea și livrarea a 85 de scaune rulante potrivite pentru persoane din toată țara. Echipamentele de mobilitate vor fi donate în 2021, în acord cu nevoile utilizatorilor, pe baza evaluărilor individuale făcute de echipele regionale Motivation.

În contextul pandemiei, ediția de anul acesta a Maratonului Internațional București a avut loc în varianta online. Astfel, alergătorii #TeamMotivation de pretutindeni au avut libertatea de a-și alege traseul și ziua în care au alergat. #TeamMotivation a luat startul din București și alte 14 județe din țară. Pe pagina de Facebook puteți vedea imagini cu alergătorii noștri. Le suntem recunoscători tuturor alergătorilor, galantomilor, susținătorilor, fotografilor Alexandra Pandrea și Bogdan Dincă, pentru că #schimbăvieți în bine alături de noi!

La distanță, dar împreună reușim să redăm libertatea de mișcare pentru încă 85 de copii și adulți care au nevoie de scaune rulante. Citește aici despre vieți schimbate în bine prin programul Fondul Scaunelor Rulante și află cum te poți alătura inițiativelor noastre!

Foto: Bogdan Dincă

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button