Vieți schimbate în bine, alături de Hartmann!

Vieți schimbate în bine, alături de Hartmann!

17 persoane cu leziuni medulare, care se confruntă cu escare, primesc produse HARTMANN necesare pansării acestora și sunt consiliate permanent de echipa medicală, pentru o îngrijire corectă, până la închiderea completă a rănilor. Serviciile sunt oferite gratuit în programul “Faptele mici vindecă răni”, derulat de HARTMANN Romania în parteneriat cu Fundatia Motivation Romania. Incepând cu luna septembrie.

Cele 17 persoane au fost incluse în program cu ajutorul consilierilor HARTMANN. În urma unei evaluări inițiale, aceștia au selectat cazurile ce pot fi tratate cu îndrumare de la distanță. Escarele reprezintă complicații majore ale sănătății, care se dezvoltă atunci când o presiune continuă este exercitată asupra unei părți a corpului (în special în dreptul unei proeminențe osoase), împiedicând sângele să alimenteze țesutul cu oxigen și nutrienți. Din cauza lipsei sensibilității și afectărilor mobilității, persoanele cu leziune medulară sunt printre cele mai expuse la aceste complicații medicale amenințătoare de viață.

Tot în cadrul parteneriatului HARTMANN-Motivation, 45 dintre colegii noștri, din echipele regionale Motivation, au participat la trei cursuri pe tema prevenirii și tratării escarelor, susținute de consilieri medicali HARTMANN.

Pentru a promova importanța menținerii sănătății și posibilitatea unui trai independent în scaunul rulant, pe site-ul www.faptemici.ro sunt publicate povești ale unor persoane cu leziuni medulare, atât instructori Motivation, cât și participanți la programele noastre de recuperare activă. Cu toții au depășit obstacole, iar acum duc o viață activă și împlinită. Tot pe www.faptemici.ro aflați mai multe informații despre sprijinul oferit de echipa medicală Hartmann și despre programele Motivation.

***
Specialiștii de la Hartmann vin în întâmpinarea nevoii de acces la informații și servicii a persoanelor care au escare, prin serviciile de consiliere telefonică, oferite în urma apelului gratuit la numărul 0800 800 943 (de luni până joi, între orele 9:00 și 16:00), și prin platforma dedicată pacienților www.IngrijireRani.ro.

 

 

 

 

 

 

Call Now Button