Accesibilizați libertatea!

Gala Persoanelor cu Dizabilități – la a treia ediție

“Accesibilizați libertatea!” este îndemnul propus de cea de-a 3-a ediție a Galei Persoanelor cu Dizabilități, organizată de ActiveWatch și Fundația Motivation România, alături de Fundația Vodafone România și Dedeman.
Ediția din 2012 are loc sub patronajul Reprezentanței Comisiei Europene la București, iar coproducătorul evenimentului este TVR1. Evenimentul se va desfășura pe 27 noiembrie 2012 și va fi difuzat de postul public de televiziune în data de 2 decembrie 2012.

Începând de azi, 10 octombrie și până în data de 10 noiembrie 2012, este declarată deschisă perioada de înscriere a candidaturilor pentru toate cele cinci categorii din competiție: Oameni cu desăvârșireAngajatorii abilitățiiPromovează abilitatea, Porți deschise și Școala tututor abilităților.

Jurizarea va avea loc după data de 10 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Persoanelor cu Dizabilități și, în aceeași zi, printr-un comunicat de presă difuzat în mass-media naționale și locale. Fiecare categorie va fi evaluată de un juriu separat, alcătuit din persoane care, prin activitatea și dedicarea lor, au realizări și competență în domeniile respective.

Gala Persoanelor cu Dizabilități este un eveniment anual ce ilustrează beneficiile pe care le are societatea ca urmare a integrării persoanelor cu dizabilități pe piața muncii, în învățământul de masă, în viața culturală și în politicile publice. De aceea, prezintă public povești de succes și modele de bune practici și îi pune în valoare pe cei care sprijină persoanele cu dizabilități.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button