Maratonul Internațional București

O parte din sportivii Motivation au participat la această competiție, ca parte a campaniei  maraton Independent dincolo de limite, lansată pe 25 septembrie.

Mai mulți maratoniști ambițioși s-au înscris în concurs, în frunte cu Filip Gheorghi, coordonatorul echipei Motivation Ilfov, care este un utilizator activ de scaun rulant și care a ales să participe la cursa de maraton de 41, 195 km.

Ceilalți participanți utilizatori de scaun rulant: Marian, Adi, Stelian, Dana, Crina și Fane au concurat la cursa de semi-maraton, pe o distanță de 21, 097 km și la cursa populară de 3,5 km.

Nu doar sportivii noștri în scaun rulant au susținut cauza menționată, ci și doi maratoniști de la RoClub Marathon, partenerul nostru în campanie, Bogdan Popa și Gabriel Solomon și, de asemenea, Radu Iftode, Ambasadorul Motivation în cadrul programului UniCredit Țiriac – Gift Matching.

Campania Independent dincolo de limite a fost lansată de Motivation România și RoClub Marathon cu scopul de a  strânge fonduri pentru organizarea, anul viitor, a două tabere, unde copiii și tinerii din cadrul programului Impact să aibă șansa să își dezvolte abilitățile de viață semi-independentă.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button