Anunț privind limitarea temporară a donațiilor de echipamente de mobilitate

Anunț privind limitarea temporară a donațiilor de echipamente de mobilitate

În contextul prevenirii răspândirii infectării cu coronavirus, Fundația Motivation România anunță că donațiile de echipamente de mobilitate vor fi limitate temporar. Această decizie are în vedere faptul că Motivation donează aceste echipamente în baza evaluării individuale, personalizate, ce presupune interacțiunea directă dintre beneficiar și specialiștii noștri. Ca urmare, în perioada următoare, vor fi donate scaune rulante și alte echipamente de mobilitate doar în situații urgente și excepționale. În aceste situații, scaunele rulante vor fi oferite ca urmare a unei evaluări la distanță, ghidată de specialiștii Motivation.

Evaluarea de scaun rulant făcută la distanță și limitarea temporară a donațiilor de scaune rulante  reprezintă măsuri de urgență și sunt  temporare.

Personele care primesc scaune rulante în baza acestei proceduri vor fi vizitate la domiciliu pentru instruire după ce trece perioada critică și echipele Motivation reiau deplasările pe teren.

Solicitările de scaune rulante se fac în continuare prin apel la echipele locale (lista aici) sau la Telefonul Utilizatorului de Scaun Rulant – 0800.030.762. Solicitările vor fi centralizate și gestionate de echipele regonale Motivation.

Call Now Button