Cătălina Paveliuc, Ambasador Motivation

Cătălina Paveliuc, Ambasador Motivation

Îmi este greu să specific exact momentul în care am aflat de Fundația Motivation România. Cred că a fost într-o postare sau reclamă pe internet. Însă pot să-mi amintesc că mesajul campaniei de donații prin SMS mi-a atras atenția și din acel moment am căutat mai multe informații despre Fundație.

Pe site-ul motivation.ro am aflat și despre această modalitate facilă de a dona. Tot ce am făcut a fost să trimit un SMS de 2 euro lunar la numărul scurt 8844. Și din septembrie 2019, de când am trimis primul SMS, pot spune că am contribuit la donarea de scaune rulante persoanelor în nevoie din țară. Mă bucur că am putut ajuta.

Totul a început cu un reportaj în care am aflat cât de greu este pentru oamenii cu dizabilități din România să facă orice fel de activitate, indiferent cât de mică, din cauza faptului că nu există mijloace de transport adaptate, rampele sunt făcute prost sau lipsesc, bordurile sunt prea înalte, lipsa accesibilității, per total. Mi-a părut rău să aflu acest lucru și am decis să ajut cum pot.

Mă bucur că existați și că prin voi, putem și noi să contribuim la acest bine!

**

Fondul Scaunelor Rulante este inițiativa prin care Fundația Motivation România, alături de persoane fizice și companii, donează scaune rulante personalizate pentru a reda libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități din România.

Beneficiarii sunt copii și adulți care au o dizabilitate locomotorie de la naștere sau dobândită în urma unui accident auto, prin plonjon, cădere de la înălțime ș.a.

Ajută-ne să ne ducem misiunea mai departe. Trimite textul ACTIV la 8844 și contribui cu 2 euro lunar pentru a reda mobilitatea persoanelor cu dizabilități prin scaune rulante adaptate nevoilor lor.

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button