Cinci tineri cu dizabilități au beneficiat de servicii stomatologice

Cinci tineri cu dizabilități au beneficiat de servicii stomatologice

Proiectul ”Dăruiește zâmbete frumoase și sănătoase”a strâns peste 3.500 de lei din donații, în cadrul platformei Bursa Binelui, în perioada noiembrie 2016 – martie 2017. Înscrierea în platformă a avut drept scop atragerea de donații pentru realizarea tratamentelor stomatologice pentru tinerii cu dizabilități abandonați, aflați în grija Fundației Motivation începând din 2003 (programul IMPACT).

Donațiile acordate cu generozitate prin platforma Bursa Binelui ne-au permis să realizăm controale și intervenții stomatologice pentru cinci tineri cu dizabilități. Aceștia au avut nevoie de extracții, detartraj, curățarea cariilor sau plombare. Restul de bani vor fi direcționați către realizarea de lucrări stomatologice necesare altor trei tineri din programul IMPACT.

Pentru aceste lucrări Fundația Motivation a colaborat cu două clinici stomatologice – Cabinetul de Stomatologie din localitatea Cornetu și Cabinetul de Stomatologie Arina Vinereanu din București.

Cei care doresc să ajute tinerii cu dizabilități să beneficieze în continuare de intervenții stomatologice, pot face donații pe pagina proiectului din cadrul platformei Bursa Binelui.

Programul IMPACT, derulat de Motivation începând din 2003, asigură un trai semi-independent sau în case de tip familial pentru 27 de tineri cu dizabilități medii și severe preluați dintr-un centru de plasament. Tinerii mai au parte, prin grija fundației, de terapie ocupațională, kinetoterapie și sport adaptat, angajare asistată, tabere, ieșiri în comunitate și prieteni adevărați.

Call Now Button