Claudiu Fometescu – ambasador #TeamMotivation la Maratonul București 2018!

Claudiu Fometescu – ambasador #TeamMotivation la Maratonul București 2018!

Claudiu Fometescu se alătură #TeamMotivation la Maratonul București 2018. Claudiu va lua startul alături de alergători cu și fără dizabilități, pentru a susține proiectele Motivation de incluziune a utilizatorilor de scaune rulante.

„Sunt sportiv, antrenor și tată și în oricare dintre aceste calități încurajez sportul. Cred că sportul educă, disciplinează și te ajută să depășești limite – și fizic, și psihologic. Experiența mi-a arătat de fiecare dată că așa stau lucrurile. Nu e pima dată când alerg la Maratonul București, dar la ediția aceasta am o motivație suplimentară: susțin cauza Motivation și independența persoanelor în scaun rulant.

Îmi încurajez prietenii să se alăture inițiativei ca alergători sau donatori. Fondurile strânse de #TeamMotivation prin participarea la Maratonul București se vor concretiza în scaune rulante donate celor care au nevoie de ele pentru a ieși din izolare.”

Claudiu Fometescu este antrenor federal în cadrul Federației Române de Baschet și ambasador #TeamMotivation la ediția din 2018 a Maratonului București. El poate fi susținut prin donații aici.

***
În octombrie, #TeamMotivation ia startul la Maratonul București ca să le redea libertatea de mișcare utilizatorilor de scaune rulante! Alergătorii cu și fără scaune rulante la purtător strâng donații în Fondul Scaunelor rulante, cel care permite donarea de echipamente de mobilitate adaptate nevoilor celor care le utilizează! Mai multe informații : http://motivation.galantom.ro/projects/view?id=506

 

Call Now Button