Svetlana Drăgușin se alătură #TeamMotivation!

Svetlana Drăgușin se alătură #TeamMotivation!

Foto: Svetlana, alături de sportivii Fundației Motivation România, Alina Cojocaru

Svetlana Drăgușin, legendă a baschetului feminin românesc, se alătură #TeamMotivation la Maratonul Internațional București. Svetlana este în prezent antrenor coordonator în cadrul Federației Române de Baschet, comisar FIBA și unul dintre cei mai motivați promotori ai abilităților persoanelor cu dizabilități și ai sportului pentru utilizatorii de scaune rulante.

Cu o activitate impresionantă în lumea sportului, campioană națională și totodată reprezentantă a României în competițiile internaționale, Svetlana crede în puterea sportului de a aduce oamenii împreună și de a șlefui caractere.

„Voi susține și voi încuraja participarea oricui își doreste la Maratonul Internațional București, alături de #TeamMotivation! Eu însămi m-am alăturat echipei fără să ezit și alerg pentru a le reda libertatea de mișcare oamenilor în scaune rulante. Cred că sportul ajută persoanele cu dizabilități să ducă o viață independentă. Îi încurajez pe toți să susțină echipa Motivation, alergând sau donând, aici http://motivation.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=6375.”

În calitate de reprezentant al Federației Române de Baschet, Svetlana a coordonat evenimente de inițiere în baschet în scaun rulant pentru utilizatorii de scaune rulante, alături de Fundația Motivation România.

 

***
În octombrie, #TeamMotivation ia startul la Maratonul București ca să le redea libertatea de mișcare utilizatorilor de scaune rulante! Alergătorii cu și fără scaune rulante la purtător strâng donații în Fondul Scaunelor rulante, cel care permite donarea de echipamente de mobilitate adaptate nevoilor celor care le utilizează! Mai multe informații : http://motivation.galantom.ro/projects/view?id=506

Call Now Button