Comunicat de presă: „Copilărie în mișcare” la Penitenciarul Bucureşti Rahova

Comunicat de presă: „Copilărie în mișcare” la Penitenciarul Bucureşti Rahova

În data de 30.05.2017, cu ocazia celebrării Zilei Universale a Copilului, la sediul Penitenciarului București Rahova a avut loc un eveniment cultural-artistic realizat în colaborare cu Fundația Motivation și Asociația ”Teatru Coquette”,  adresat copiilor din comunitate, respectiv tinerilor cu dizabilități aflați în grija fundației amintite. Persoanele private de libertate participante s-au implicat în crearea unui cadru festiv care să favorizeze o experiență pozitivă copiilor și adulților cu nevoi speciale.

Activitățile programate au cuprins realizarea unei piese de teatru de păpuși, în regia doamnei Ingrid Ana Maria Bonța, a unei expoziții de obiecte decorative confecționate de către deținuți și a unui program muzical susținut de trupa de soliști vocali și instrumentiști a unității, ”Dinamic Group”.

Pentru că, așa cum spunea Horațiu Mălăele, ”Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viața” , ne-am propus ca și prin acest eveniment să promovăm atitudinea de responsabilitate și solidaritate, precum și stimularea implicării sociale, convinși  fiind că zidurile unei închisori, oricât de înalte ar fi, trebuie să rămână temporare.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons
Call Now Button